Фотоепилатор ME Touch 300K

SKU
me-touch-300K-vaucher
Out of stock
Special Price €306.27 "was" €357.40
Overview

- Иновативна ELOS технология - комбинация от IPL и RF.

- Подходящ за лице и тяло

- Сменяема лампа

- Площ на третиране 6 cm2 и мощност 9 J/cm2.

 


*Единственият фотоепилатор, при който космите могат да бъдат отстранени от корена непосредствено преди процедура, ефективно отстранява светли (руси, сиви, червени, бели) косми!

elōs е първата и единствена технология, която комбинира силата и ефективността на IPL (Intense Pulse Light) и RF (радиочестотна енегрия), за постигане на по-добър резултат с по-високо ниво на сигурност и комфорт.

mē е единственият уред за трайно обезкосмяване на пазара, който предлага комбинация "всичко в едно"!

Благодарение на приставките mē епилатор и mē самобръсначка (закупуват се отделно) отстранявате космите непосредствено преди процедура, като кожата остава мека и гладка. Спестете време за предварителна подготовка с функцията "всичко в едно" !

Как работи mē?

Уредът подава импулс rf + ipl (радио + светлинен) за част от секундата. IPL енергията се трансформира в топлинна енергия, затопляйки космите и космените фоликули. Радиочестотната енергия се насочва към вече затоплените космени фоликули и така предотвратява повторния растеж на космите. Комбинацията от двете допълващи се енергии предоставя неповторима безопасност, гъвкавост и ефективност за различни цветове на кожата и космите.

 

Внимание!

За най - добри резултати е необходимо да спазвате препоръчителното време за третиране на отделните зони на тялото и лицето!

В случай, че е Ви е необходимо повече или по - малко от препоръчителното време, е добре да спазвате правилото : Всяка зона трябва да бъде повторена до 4 пъти по време на 1 процедура.

More Information
Removable cartridge No
Flash Counter No
Write Your Own Review
You're reviewing:Фотоепилатор ME Touch 300K
Your Rating