Special Price 236,13 RON Regular Price 307,70 RON

Details

1.Четка за изправяне на коса Saint Algue DEMELISS PRO

Електрическата четка за изправяне на коса DEMELISS PRO е с 66 нагряващи и 40 разресващи керамични зъбци. Всички те са устойчиви на нагряване и напълно безопасни при разресване и изправяне на косата. В допълнение, четката има и регулатор за температурата работещ в диапазон от 160°C до 210°C. Това прави четката подходяща за изпозване от хора с всякакъв тип коса, като работните температури подходящи за различните типове коса са:

Индикатор за температурата 160°С до 210°C - LCD дисплей
160°C до 180°C за тънка коса
180°C до 200°C за нормална коса
200°C до 210°C за плътна коса
Demeliss PRO представлява революцонно устройство за изправяне на косата, правейки я перфектно гладка, като това ще ви отнеме рекордно кратко време. Четката е с ергономичен дизайн, което предразполага за по - бързата и лесна работа с нея и автоматична система за изключване и дълъг кабел 2.5м въртящ се на 360°.

Резултатите които дава четката са:

- По-малко увредена коса
- Перфектно изправена и пригладена прическа
- Копринено гладка коса на допир и то само за няколко минути.

2.Термозащитен спрей за коса Demeliss Liss&Protect

Demeliss Liss & Protect е термозащитен спрей за копринено гладка и устойчива коса, придава блясък и подобрява еластичността на косъма. Съдържа копринени протеини, хидратира косата и предотвратява наелектризирането и.

Защитава косата от топлинна обработка, подходящ преди използване на сешоар, преса, маша и др. Косата ви е силно защитена и здрава.

Разфасовка: 200мл.

Произход: Франция

More Information

More Information
Manufacturer Demeliss

Reviews

You're reviewing:

Комплект Demeliss Silk Effect комплект - четка за изправяне на коса DEMELISS PRO + термозащитен спрей за коса Liss&Protect