Уред за терапия топъл и студен масаж за лице Silk'n Skin Vivid

SKU
SkinVivid
In stock
Special Price €45.50 "was" €60.84
-
+
Overview
 • Терапия за лице с топъл и студен масаж
 • Звукови вибрации
 • Ергономичен дизайн, следващ всяка извивка на лицето
 • Подобрява кръвообращението и подмладява кожата
 • Намалява торбичките под очи и изравнява тена на кожата
 • Намалява видимостта на фините линии и бръчките
 • Релаксира мускулите на лицето
 • Подобрява усвояването на кремове, серуми и други продуктите за кожата на лицето
 • Свива порите и прави кожата по-гладка 
 • Интелигентен таймер, автоматично изключване след 2,5 минути
 • Акумулаторна батерия с включен USB адаптер и кабел
 • Практично калъфче за съхранение и кърпичка за почистване

Терапия чрез топъл и студен масаж със звукови вибрации Silk'n SkinVivid

Релаксираща терапия, която подобрява циркулацията на кръвта, стимулира  обновяването на клетките, намалява фините линии и прави бръчките по-малко видими, кожата изглежда освежена и подмладена. След всяка процедура с SkinVivid кожата ви става все по-сияйна и стегната!

ТЕРАПИЯ ГОРЕЩ МАСАЖ

При избор на настройка "Hot" (горещ масаж),  ергономичната глава  става приятно топла и достига температура до 42 ° C. Спомага за релаксация на мускулите на лицето и подобрява циркулацията на кръвта. Кожата се енергизира, и изравнява естественият си тен. Топлината значително подобрява усвояването на продукти за грижа за кожата като кремове, серуми и др.  SkinVivid може да се използва и при гореща настройка в комбинация със звукови вибрации. Това означава, че устройството отдава топлина при вибриращо движение. Звуковите вибрации подобряват ефекта от топлината върху кожата.

ТЕРАПИЯ СТУДЕН МАСАЖ

Студеният масаж на лицето забави процеса на стареене, защото спомага за укрепването на мускулите и насърчава обновяването на клетките. При избор на настройка "Cool" (студен масаж)  Silk'n SkinVivid достига температура от 6 ° C  специално разработена, за да подмладява слабата кожа и да я направи по-равномерна и стегната. Тази настройка е насочена не само към запълване на фините  линии и бръчките, но и към намаляване на подпухването под очите.Свива порите, което прави кожата по-гладка. Студената терапия облекчава състояние при главоболие и напрежение в мускулите. Тази настройка може да се използва и в комбинация със звукови вибрации. 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ SKINVIVID?

Silk'n SkinVivid е подходящ за всeки тип кожа, независимо дали е суха, мазна или чувствителна. Можете да използвате горещата настройка сутрин след почистване на лицето. Автоматичният таймер гарантира, че никога няма да отнеме прекалено дълго, защото устройството се изключва автоматично след 2,5 минути. След това можете да нанесете крем, серум или друг продукт за грижа за кожата. След като продукта се усвои в кожата, използвайте студената настройка, която е идеална за намаляване на подпухналостта под очите и за създаване на гладка основа за вашия грим.

 

Гаранция : 24 месеца

Write Your Own Review
You're reviewing:Уред за терапия топъл и студен масаж за лице Silk'n Skin Vivid
Your Rating