Блог

 1. November 02, 2018

  Покани „коафьорът“ вкъщи!?

  Технологиите в съвременния свят се развиват изключително динамично. За щастие днес, все повече уреди за третиране на коса, съчетават в себе си щадящи покрития и допълнителни настройки, в зависимост от вида на косъма.

  Жените отделят не малка част от ежедневието си за разкрасяване и косата не прави изключение. Много жени са борят с непокорните си коси, мечтаейки да имат красиви прически, за дълго време.

  На пазара се предлагат различни уреди за оформяне на коса, но повечето променят структурата на косъма, увреждайки кутикула. Пресите за коса са предпочитан продукт. За жалост масово разпространените са силно агресивни и остават трайни последствия върху косъма.

  Demeliss by Saint Algue са ново поколение уреди за коса,

  Проектирани, разработени и разпространени в световен мащаб, за да отго

  Повече
 2. June 14, 2018

  Фотоепилация в домашни условия

  Фотоепилацията е най-съвременният, ефективен и безболезнен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване.

  Подходящ е за прилагане във всички части на тялото, като позволява да се третират както малки, така и по-големи области.

  Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза и се осъществява с апарати, които излъчват интензивна пулсова светлина (HPL технология).

  Светлинната енергия се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлинна, която от своя страна се провежда по стъблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и се разрушава, без да се уврежда околната кожа.

  Трябва да се знае, че космите имат три фази на растеж, които се сменят през различни периоди от време в различните части от тялото и процедурата повлиява само космите в една от фазите на растеж (анагенната), в която коренът на косъма е добре оформен.

  Когато се спазват препоръките за правилно прилагане на фотоепилацията, ефекта е наистина бърз и видимо дълготраен.

  Чрез иновативните уреди на Silk’n вече е възможно тези процедури да се правят в домашни условия, без да се губи излишно време и средства.

  Уредите са предназначени за домашна уптреба, което ги прави напълно безопасни и клинично изпитани от водещи дерматолози и естетични хирурзи.

  Производителите на Silk’n е отделят огромно значение на безопасността. Всеки от уредите им има специално вградена технология , която не позволява на апаратът да стартира работа докато не е в пряк контакт с кожата. Ако уредът се отлепи дори и на милиметър, апаратът спира работа. По този начин светлината не може да попадне върху нежелана част от тялото.
     
  За разлика от професионалните уреди в студията, използваната технология тук не предизвиква дискомфорт, болка и неприятни усещания.

  Уредите с марка Silk’n са сертифициарани, по всички световни изиквания. Тяхното производсто се осъществява в Изр

  Повече